MILITARI RESIDENCE 2023
 Sedinta de proba 50 ron
1 sedinta 70 ron
4 sedinte (valabil 1 luna) 230 ron
8 sedinte (valabil 1 luna) 390 ron
12 sedinte (valabil 1 luna) 550 ron
16 sedinte (valabil 1 luna) 630 ron
2 luni nelimitat 1200 ron
4 luni nelimitat 2400 ron
8 luni nelimitat 4200 ron

 

Pachetele contin:

  • antrenor personal √
  • fisa de evaluare √
  • echipament ems XBody √
  • stabilire obiective √
  • consultanta nutritionala √

militari residence xb

Din 15 august 2019 s-a deschis Art Fit Studio Militari Residence – XBody Militari Residence! Pentru ca…

De aproape cinci ani vedem ca functioneaza. XBody functioneaza. XBody da rezultate. Electrostimularea cu aparatul XBody combinata cu sportul este o varianta rapida si sigura. De cinci ani suntem martorii programului  de 20 minute in care reusim sa combinam elemente de cardio, tonifiere si masaj cu ajutorul impulsurilor specifice si sa avem rezultate.

Antrenamentul este perfect pentru persoanele cu timp limitat sau care pur si simplu nu vor sa petreaca prea multa vreme intr-o sala de sport. XBody este pentru aceia care fac sport dar doresc un plus de energie si stimulare. Electrostimularea este pentru cei care, din motive medicale, nu pot practica sport sustinut si de durata. XBody este pentru… aproape toata lumea.

Ca sa vedeti cum functioneaza, trebuie sa incercati. Macar o data. Sedinta de proba este perfecta pentru a face acest test. Nu aveti nevoie decat de o pereche de pantofi sport de interior si incredere.

Va indemnam sa oferiti un plus de calitate vietii voastre: veti zambi mai mult, veti fi mai increzatori si mai pozitivi!

20 minutes for your body… your mind will thank you!

XBody Ems Militari Residence