EMS (Electrical muscle stimulation)- electrostimulare musculara

Tehnologia, folosita initial in scopuri medicale, a reusit sa atraga in ultimii ani atentia sportivilor ca fiind metoda rapida de post antrenament sau antrenament de recuperare. Rapid, a devenit alternativa mersului la sala de fitness/aerobic pentru persoanele care fac sport de intretinere.

Electrostimularea musculara inseamna contractarea musculaturii cu ajutorul impulsurilor electrice. Aceste impulsuri sunt generate de un aparat si transmise catre corp prin intermediul electrolitilor atasati pe costumul special conceput.

Antrenamentul EMS vine in ajutorul persoanelor cu dureri de spate si protejeaza articulatiile, acestea fiind solicitate o perioada mult mai scurta de timp comparativ cu timpul alocat unui antrenament clasic.

Este o excelenta metoda de eliminare a celulitei, portiunile afectate fiind stimulate de 5-6 ori mai mult. Insotite de masaj specific, programele dedicate inlaturarii celulitei ofera rezultate remarcabile.

EMS vine in ajutorul femeilor care au nascut recent si care au nevoie de ajutor pentru a reintra in forma, in conditiile in care, o perioada, acestea nu pot efectua majoritatea miscarilor la intensitatea dorita sau chiar deloc.

Se pot obtine rezultate rapide in procesul de slabire, daca perioada de antrenamente este constanta si daca este insotita de o alimentatie personalizata, recomandata de catre antrenorul personal.

Tehnologia este cu succes folosita in ultimii ani ca metoda de intretinere si mentinere a greutatii si tonusului, alaturi de un stil de alimentatie echilibrat si sanatos.

EMS inseamna slabire, tonifiere, cresterea masei musculare, arderea grasimilor, pe scurt modelarea corpului tau cu minim de efort.

Te invitam sa gasesti mai multe informatii pe https://en.m.wikipedia.org/wiki/Electrical_muscle_stimulation

20' for your Body.. your Mind will thank you!