RAHOVA 2019
 Sedinta de proba 50 ron
1 sedinta 60 ron
4 sedinte (valabil 1 luna) 200 ron
8 sedinte (valabil 1 luna) 360 ron
12 sedinte (valabil 1 luna) 540 ron
1 luna nelimitat 600 ron
2 luni nelimitat 1200 ron
4 luni nelimitat 2400 ron
8 luni nelimitat 4200 ron

Pachetele contin:

  • antrenor personal √
  • fisa de evaluare √
  • echipament ems XBody √
  • stabilire obiective √
  • consultanta nutritionala √

rahova xb

Din 01 mai 2018 s-a deschis Art Fit Studio Rahova – XBody Rahova! Pentru ca…

De aproape trei ani vedem ca functioneaza. XBody functioneaza. XBody da rezultate. Electrostimularea cu aparatul XBody combinata cu sportul este o varianta rapida si sigura. De trei ani suntem martorii programului  de 20 minute in care reusim sa combinam elemente de cardio, tonifiere si masaj cu ajutorul impulsurilor specifice si sa avem rezultate.

Antrenamentul este perfect pentru persoanele cu timp limitat sau care pur si simplu nu vor sa petreaca prea mult timp intr-o sala de sport. XBody este pentru aceia care fac sport dar doresc un plus de energie si stimulare. Electrostimularea este pentru cei care, din motive medicale, nu pot practica sport sustinut si de durata. XBody este pentru… aproape toata lumea.

Ca sa vedeti cum functioneaza, trebuie sa incercati. Macar o data. Sedinta de proba este perfecta pentru a face acest test. Nu aveti nevoie decat de o pereche de pantofi sport de interior si incredere.

Va indemnam sa oferiti un plus de calitate vietii voastre: veti zambi mai mult, veti fi mai increzatori si mai pozitivi!

20 minutes for your body… your mind will thank you!

XBody Ems Rahova Ferentari